Vloercoating

Coloronderhoud bewerkt niet alleen uw wanden en plafonds, maar ook uw vloeren. Zo zijn wij eveneens gespecialiseerd in het professioneel aanbrengen van vloercoatings. Er zijn vele soorten toepassingen mogelijk als het om vloercoating gaat, maar met onze kennis, ervaring en professionele materialen zorgen wij er voor dat u een vloer in topconditie krijgt.

Soorten vloercoatings
Wanneer u weet dat uw vloer veel te verduren krijgt, is een vloercoating een uitstekende optie. Denk bijvoorbeeld aan garages, keukens, kantoren, werkruimtes, dierenverblijven en ga zo maar door. Verscheidene soorten vloercoatings kunnen een stootje hebben en zijn bovendien niet kwetsbaar voor chemicali├źn of vocht.

Wat betreft de uitstraling van vloercoating kunt u veel kanten op. Zo zijn er vloercoatings met een glans of juist matte uitstraling. Ook kunt u kiezen tussen een transparante vloercoating voor een speciale ‘beton look’ of juist voor een vloercoating met een kleur. Vloercoatings zijn in vele kleuren aan te brengen en voor een meer speels effect bevatten sommige vloercoatings spikkeltjes of een glinstering. Voor de echte creatieveling kan er zelfs met patronen worden gewerkt.

Behalve de uitstraling mag echter vooral de functionaliteit niet uit het oog worden verloren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vloercoating met extra antislip, zodat uw ondergrond altijd stroef en veilig is.