Wat VALT ER ONDER WANDAFWERKING:

 

Schilderen / Stuken / Behangen / Glasweefselbehangen

Geef je interieur een nieuwe uitstraling met een andere kleur op de muur. Voor schilder, spuit of sauswerk, uiteraard met een mooie afwerking van de plafonds en wanden, ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Stukadoorswerk 
Ook uw stuukwerk is bij ColorOnderhoud in goede handen. Wij beschermen en verfraaien wanden, plafonds en gevels van zowel nieuwbouw als bestaande panden. Met pleisterwerk maken wij ondergronden behangklaar of krijgt u een gestructureerde of gladde afwerking. Het pleisterwerk kunt u door ons af laten werken met sierpleister, muurverf of behang.

 

Technisch advies
Samen met u brengen wij uw wensen in kaart. Afhankelijk van onder meer het oppervlak werken wij met de spatel of met de spuit. In het technisch advies omschrijven we hoe we te werk gaan en welke producten worden gebruikt.

 

Stuken is vakwerk
Voor een gezonde ondergrond werkt Coloronderhoud met de beste reparatie- en egalisatieproducten. Zo verwijdert Coloronderhoud oude pleister- of verflagen en worden oneffenheden weggewerkt, zoals scheurtjes, gaten en sleuven. Ook herstellen wij een poreus, poederig of vochtig oppervlak. Op de gezonde ondergrond brengen wij een afwerklaag aan van gipsmortel. Een door ons gepleisterde ruimte is gezond, waterpas strak, biedt bescherming en is fraai om te zien.

 

Sierpleister 
Pleisterwerk is mooi van zichzelf, maar u kunt het pleisterwerk ook door ons af laten werken met behang, muurverf of met sierpleister. Dat is zeker aan te raden voor kwetsbare ondergronden of voor wanden met een hoge belastingsgraad. Coloronderhoud werkt met verschillende sierpleisters, waaronder spachtelputz. Sierpleisters zijn verkrijgbaar in een aantal korrelgradaties en in vele kleuren, zoals metallic.